Συχνές ερωτήσεις

Ερώτηση Ποιοι είναι οι διαθέσιμοι τρόποι πληρωμής;
Απάντηση

1. ΑΝΤΙΚΑΤΑΒΟΛΗ.
ΠΛΗΡΩΝΕΤΕ ΤΟ ΑΝΤΙΤΙΜΟ ΤΗΣ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΑΣ ΣΑΣ ΤΗΝ ΣΤΙΓΜΗ ΤΗΣ ΠΑΡΑΛΑΒΗΣ ΑΠΟ ΤΗΝ COURIER.

2. ΚΑΤΑΘΕΣΗ ΣΕ ΤΡΑΠΕΖΙΚΟ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟ.
ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΚΑΤΑΘΕΣΕΤΕ ΤΑ ΧΡΗΜΑΤΑ ΓΙΑ ΤΙΣ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΕΣ ΣΑΣ ΣΤΟΥΣ ΠΑΡΑΚΑΤΩ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟΥΣ:

GR6401401830183002330000404 ALPHA BANK INVOID O.E.

3. PAYPAL
ΓΙΑ ΠΛΗΡΩΜΗ ΜΕ ΠΙΣΤΩΤΙΚΗ ΚΑΡΤΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ Η ΔΥΝΑΤΟΤΗΤΑ ΠΛΗΡΩΜΗΣ ΜΕΣΩ PAYPAL, ΤΟΝ ΔΗΜΟΦΙΛΕΣΤΕΡΟ ΤΡΟΠΟ ΠΛΗΡΩΜΗΣ ΜΕ ΧΡΕΩΣΤΙΚΗ Ή ΤΗΝ ΠΙΣΤΩΤΙΚΗ ΣΑΣ ΚΑΡΤΑ ΚΑΙ ΚΑΝΕΤΕ ΤΗΝ ΠΛΗΡΩΜΗ ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΔΙΝΕΤΑΙ ΚΑΘΕ ΦΟΡΑ ΤΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΤΩΝ ΚΑΡΤΩΝ ΣΑΣ

4. ΜΕΣΩ ΚΑΡΤΑΣ

Ασφαλές πληρωμές με πιστωτική, χρεωστική και προπληρωμένη κάρτα των Visa, MasterCard, Maestro, American Express, Diners και Discover ή με χρήση του ηλεκτρονικού πορτοφολιού Masterpass μέσω της πλατφόρμας ηλεκτρονικών πληρωμών «Alpha e-Commerce» της Alpha Bank

Ερώτηση Πώς μπορώ να βεβαιωθώ ότι έχω πραγματοποιήσει σωστά την αγορά μου;
Απάντηση

Αφού πραγματοποιήσετε την online παραγγελία σας θα λάβετε αυτόματα ένα email επιβεβαίωσης. Aν δεν το λάβετε, κι αφού πρώτα βεβαιωθείτε ότι δεν έχει ενδεχομένως κατανεμηθεί αντί στο inbox στα ανεπιθύμητα / spam (ή για τους κατόχους gmail ενδεχομένως και στο tab των προωθήσεων / promotions), επικοινωνήστε με το τμήμα εξυπηρέτησης πελατών της εταιρείας μας.

Ερώτηση Πρέπει να επιστρέψω έναν προϊόν. Τι πρέπει να γνωρίζω;
Απάντηση

Η πολιτική επιστροφών μας σας επιτρέπει να επιστρέφετε τα μη χρησιμοποιημένα προϊόντα εντός 30 ημερών από την παραλαβή τους. Η ενδυμασία πρέπει να επιστραφεί αχρησιμοποίητη, άπλυτη και με όλες τις ετικέτες να είναι ακόμη συνδεδεμένες.

Ερώτηση Είναι ασφαλής η χρήση της πιστωτικής / χρεωστικής μου κάρτας στην ιστοσελίδα σας;
Απάντηση

Ναι, τα στοιχεία μεταβιβάζονται σε κρυπτογραφημένη μορφή SSL. Για την πληρωμή με Visa και Mastercard γίνονται δεκτές μόνο συναλλαγές Ces (Ασφαλές Ηλεκτρονικό Εμπόριο). Το σύστημα θα επικοινωνήσει με την τράπεζα που έχει εκδώσει την κάρτα ώστε ο αγοραστής να εγκρίνει την πληρωμή. Όταν ολοκληρωθεί η διαδικασία ταυτοποίησης των στοιχείων θα διεκπεραιωθεί η χρέωση στην κάρτα. Σε αντίθετη περίπτωση η παραγγελία θα ακυρωθεί.

Ερώτηση Υπάρχει δυνατότητα να λαμβάνω στο e-mail μου περιοδικά πληροφορίες για νέα προϊόντα και προσφορές της INVOID;
ΑπάντησηΓια να είναι πάντα ενημερωμένοι, οι χρήστες του invoid.gr μπορούν να εγγραφούν σε ένα newsletter που δημοσιεύεται περιοδικά και περιλαμβάνει πληροφορίες σχετικά με τις προσφορές και τα τελευταία προϊόντα. Μπορείτε να εγγραφείτε στο τμήμα Newsletter του ιστοχώρου.
Ερώτηση Μπορώ να ακυρώσω την συνδρομή μου στο newsletter της INVOID;
ΑπάντησηΣε όλα τα e-mail που λαμβάνετε από την INVOID υπάρχει ένας σύνδεσμος για την άμεση ακύρωση της συνδρομής.