Το κατάστημά μας

Το κατάστημα INVOID ξεκίνησε την πορεία του τον Μάϊο του 2018 και απαρτίζεται από μια ομάδα ατόμων με επικεφαλής και εμπνευστές τους ιδιοκτήτες Χρονόπουλο Μπάμπη και Κατσούλη Σάκη, δύο ανθρώπους με χρόνια εξειδίκευσης τόσο στην casual όσο και στην επίσημη ένδυση που ξεχωρίζουν για τον συνδυασμό ενθουσιασμού και εμπειρίας. Σκοπός της ομάδα του INVOID είναι, παρακολουθώντας τη μόδα να σας προσφέρει τον καλύτερο δυνατό συνδυασμό ποιότητας και τιμής, σε συλλογές που ανανεώνονται συνεχώς σε έναν ιδιαίτερα σχεδιασμένο χώρο 300 τ.μ. σε δύο επίπεδα ξεχωρίζοντας έτσι την casual ανδρική αλλά και γυναικεία ένδυση που βρίσκεται στο ισόγειο με την επίσημη-γαμπριάτικη ένδυση στον 1° όροφο.

Μεταποίηση χωρίς επιβάρυνση

Θέλοντας να σας κάνουν να νιώσετε άνετα με ότι φοράτε, να είστε “εσείς”, χωρίς να σας ενδιαφέρει η όποια κριτική, ελεύθεροι να πειραματιστείτε και να εκφραστείτε, ανεξάρτητα από το ποιοι είστε, δίνοντας σας αυτοπεποίθηση και εμπιστοσύνη αναλαμβάνουν την εξ’ολοκλήρου και ΔΩΡΕΑΝ μεταποίηση σε ότι επιλέξετε φέρνοντας τα πάντα στα μέτρα σας.

sb gents jpg

Our Brand

Ένα ολοκαίνουριο brand, σχεδιασμένο και εμπνευσμένο εξ’ολοκλήρου από τους ιδιοκτήτες του καταστήματος INVOID, με σκοπό να δημιουργήσουν προϊόντα με εκλεπτυσμένο design, μοντέρνες γραμμές και ιδιαίτερα υφάσματα κατάλληλα να γεμίσουν “κενά” στους τομείς της ένδυσης αλλά και της υπόδησης σύμφωνα πάντα με τη δική τους κριτική ικανότητα και οπτική γωνία που πηγάζει από την πολυετή εμπειρία τους και την καθημερινή διατριβή στον τομέα της μόδας σπάζοντας τη μονοτονία της εποχής. Θέλοντας το κοινό τους να γίνει μοναδικό, με εμμονή στην αρίστη ποιότητα και στην ελληνική κατασκευή, με σκοπό να σας βοηθήσουν να βρείτε την εμφάνιση που σας ταιριάζει, δεσμεύονται να σας προσφέρουν μεγέθη έως και 6XL αλλά και υποδήματα έως και no51.

Το eshop μας

Όσον αφορά το eshop του INVOID fashion store, σκοπός του είναι να εμπλουτίσει την εμπειρία του πελάτη με πρωτοποριακές δραστηριότητες για τα ελληνικά δεδομένα, παρέχοντας παράλληλα στον επισκέπτη διαρκή ενημέρωση για τον κόσμο της μόδας και τις τάσεις της.